| Author |
Message |
| < Devetsvetov Blog ~ Deratizer |
|
Posted:
Wed Sep 05, 2007 11:33 pm
|
|
|
Master
|
|
Tak jsem si zase neco nakreslil. Delal jsem na tom po vecerech uz nejakou dobu. pouzival jsem CorelPainter a PS. Jo a v posledni fazi jsem si vyzkousel i muj novy prirustek hardwaru intuos A4.
Snad se nebudete moc bat. Je to takovy maly deratizer na pochuzce. A najednou stoji tvari v tvar takovym scifi krysickam.
Zde je velky obrazek
A zde jeste vetsi. Pokud by se chtel nekdo podivat.
http://sweb.cz/devetsvet/deratizer_hires.jpg
A doma mam uuuplne nejvetsi.  |
_________________ Zivot je hra |
|
|
|
|
 |
|
Posted:
Tue Sep 11, 2007 5:13 pm
|
|
|
Grand Award Winner

|
|
| Paci sa mi to je to taky sugestivny vyjav, aj ked mozno trocha staticky. Ale co sa tyka techniky mas svoj osobity styl ktory pilujes a pilujes. Asi ho uplne vypilujes |
_________________ mňam... |
|
|
|
|
 |
|
Posted:
Wed Sep 12, 2007 6:26 pm
|
|
|
Master
|
|
Jo. Obcas mi z toho piluje i v hlave. Ale je pravda, ze se snad nejakym vyvojem ubiram. |
|
|
|
|
 |
|
Posted:
Fri Sep 21, 2007 3:21 pm
|
|
|
Master
|
|
| a len tak mimochodom... v painteri pouzivas standartne brushe alebo si niekde nejake nove nasiel na nete, alebo nebodaj vyrobil? hladam nejaky web kde by boli stetce na stiahnutie a nic:-( |
_________________ my gallery:
http://sketchboook.deviantart.com/ |
|
|
|
|
 |
|
Posted:
Fri Sep 21, 2007 6:27 pm
|
|
|
Master
|
|
Ja pouzivam standardni. Pouze jsem si vybral do svoji paletky ty, co mi vyhovuji. Rekl jsem si co od nich ocekavam a zkousel vsechny postupne. Zkousel jsem je i vyrobit, ale zatim me vic vyhovuji ty prednastavene.
Take jsem zjistil, ze na lepsim tabletu (s lepsi citlivosti) nektere stetce funguji daleko lepe a nektere zase trochu jinak nez na starem volitu. |
|
|
|
|
 |
|